Tájékoztató a 2018. évi osztrák biztosításról

A tavalyi évhez hasonlóan az osztrák biztosításokhoz az érvényességi évet megelőző novemberben kell leadni a névsort, hogy a nevesített plasztikkártyákat megkapjuk.
Ennek megfelelően idén november 10-ig kell összegyűjteni az igényeket és a pénzt is. Fontos változás még, hogy a név mellett a születési évet és a nemet is meg kell adni. Tehát, ha valaki többek részére hozza a pénzt, vagy a pénztárban hagyja,  feltétlen legyen megadva a többiek születési dátuma is vagy legalább egy mobilszám az elérhetőséghez.
Mivel minden évben nagyon sok biztosítás marad nálunk, ezúttal azoktól, akik nem tudják átvenni, felbélyegzett válaszborítékot is kérünk, amiben el tudjuk küldeni számukra az elkészült igazolványt/igazolványokat.
A díj összege 2 euróval emelkedik!!!:

  • A már biztosítással rendelkezőknek, ill. azoknak, akik megszakított tagságukat fel kívánják újítani vagy igazolványuk elveszett: 28 euro,
  • Új belépőknek 33 euro (ebből 5 euró az egyszeri beiratkozási díj). Fontos 1991 után születetteknek új biztosítás kötésekor nem kell fizetni az 5 eurós beiratkozási díjat. Árfolyamváltozás miatt csak eurót fogadunk el.

Nem MKBT tagoknak az ügyintézés a fenti összegen felül 1500 Ft.
Idén Székesfehérváron, a Szakmai Napon is lehetőség van a fizetésre.
Kérem, hogy az információt valamennyi csoport listájára küldjétek tovább.

Belépési nyilatkozat.

Köszönöm.
Fleck Nóra