Új Alapszabály elfogadása és egyéb hírek

Kedves MKBT tagok és nem tag barlangászok!

Örömhír! Nagy megkönnyebbüléssel olvastuk a Fővárosi Törvényszék a héten kézhez kapott, 13.Pk.60.438/1989/60. számú végzését, amely arról értesített, hogy az MKBT 2016. május 21-én módosított Alapszabályát a Fővárosi Törvényszék a jogszabályoknak megfelelőnek találta, így az alapszabály változást és az új tisztségviselőket is bejegyezte.
Leél-Őssy Szabolcs elnök nevében is köszönöm mindenkinek, aki részt vett és segített az új alapszabály kidolgozásában és a közgyűlés sikeres lebonyolításában.

Emlékeztetőül, a hatályos alapszabályt itt találjátok:
http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=978&Itemid=85

Az se maradjon homályban, hogy mivel foglalatoskodik a májusban megválasztott elnökség. Felkerült a honlapra a legutóbbi elnökségi ülés jegyzőkönyve is, amit itt olvashattok:
http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1011&Itemid=85

Az elnökségivel kapcsolatos kérdéseikkel hozzám fordulhattok.

Felhívom a figyelmet egy másik újdonságra is. Eszterhás István kérésére frissítettük a honlapon a Vulkánszpeleológiai kollektíva oldalát:
http://www.barlang.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=137

Végezetül pedig, de egyáltalán nem utolsósorban, szeretettel várunk mindenkit a november 18-21-i egri Szakmai Napokon, melynek részletes programja és a fontos tudnivalók (helyszínek, szállás, árak, térképek, határidők) itt található: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1010&Itemid=85

Résztvevőként regisztrálni és szállást foglalni az alábbi űrlap kitöltésével tudtok: https://goo.gl/forms/xV4EVt1s8GBHk7KW2
Rengeteg érdekes előadás lesz, várunk Titeket Egerbe!

Üdvözlettel:
Kosztra Barbara főtitkár