Módszertani hétvége

Kedves barlangászok!

Korábban már értesülhettetek róla, hogy az Oktatási Szakosztály az ősz folyamán egy módszertani hétvége megtartását tervezi. Most olvashatjátok az esemény részleteit.

Időpont:
2017. október 7-8.
Csak mindkét napon való részvétel lehetséges. Péntek esti érkezés javasolt.
Helyszín:
Bajót-Péliföldszentkereszt
A tanfolyam díja:
15 000 Ft / fő

Szállás:
Ára 1 éjszakára 2500 Ft/fő, 2 éjszakára 4000 Ft/fő. A tanfolyam díja nem tartalmazza a szállást és ellátást!
A szállásigényt felénk kell jelezni a jelentkezési lapon!
Kulturált, tiszta, fűtött szállás több ágyas szobákban. Hálózsák szükséges, külön díj ellenében kérésre adnak ágyneműt.
Korlátozott számban lehetőség van a szálláson egyéb, a tanfolyamon nem résztvevő hozzátartozó elszállásolására is, hisz a környék remek kirándulási lehetőségekkel rendelkezik. Ilyen jellegű igényeteket kérjük külön emailben jelezzétek számunkra! Állat a szállásra nem hozható.
Étkezés:
A szálláson kedvező áron lehet igényelni ellátást. Két éjszaka esetén: szombat és vasárnap reggeli, szombati ebéd és vacsora összesen 2 500 Ft.
A szálláson főzni nem lehet, hűtő és mikro áll rendelkezésre saját étel fogyasztására. Vasárnapi étkezésről mindenki saját maga gondoskodik.
Az étkezési igényt felénk kell jelezni a jelentkezési lapon! A tanfolyam díja nem tartalmazza az ellátást!

Jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével lehet:

Jelentkezési határidő:
2017. szeptember 17.

Fontos informácó még:
20-25 fő részvételét tudjuk fogadni ezen az alkalmon. Nagy mértékű érdeklődés volt már tapasztalható az első, tájékoztató levél kapcsán. Emiatt a jelentkezési lap kitöltése nem jelent automatikus részvételt, az összes jelentkező közül szelektálni fogunk, hogy minden egyesületnek lehetősége legyen képviseltetnie magát és ne néhány csoport töltse ki a teljes létszámot. Túljelentkezés esetén a csoportok vezetőitől kérünk majd segítséget, ők kit ajánlanak résztvevőnek. Kérjük ennek elfogadását és tudomásul vételét!

Az MBKT Oktatási Szakosztály nevében,
Várkonyi Andrea és Tarczi Zsófi