BABESZ-PLECOTUS Tavaszi Barlangkutató Tábor 2013

A Tapolcai Plekotus Barlangkutató Csoport és a Bakonyi Barlangkutató Egyesületek Szövetsége közös tavaszi barlangkutatótábort rendez Badacsonytördemicen.

Kutatási helyszínek: Keszthelyi-hegység és a tapolcai barlangok.
Tábor ideje: március 14-én estétől - 17-én délutánig
Szállás: Badacsonytördemic faluház, iskola
A tábori munkahelyek:
Tapolcán a Kincses-gödör és a Berger Károly-barlang
Balatonedericsen a November 7-barlang, Medvehagymás-barlang, Trombitás-barlang, Kessler Hubert-barlang és egy felszíni bontás.
Feladatok: elsősorban feltáró kutatások, ideiglenes járatbiztosítás a Kessler-barlangban, térképezés a Trombitás-barlangban.
Szükséges felszerelés: hálózsák, alap barlangjáró felszerelés, slósz kell a Kessler-barlangba és a November 7-barlangba.
Jelentkezni az alábbi linken lévő táblázatba történő feliratkozással lehet:

A táborba előzetesen jelentkezni kell a szállás és az élelmezés megszervezése miatt!

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArVeD9njFX4MdGtVWFJ1M0phT1VqOEhYSF8xQ25UVkE#gid=11

A tábor ideje alatt más barlangokban túrázást nem szervezünk!
Mivel a szállásért fizetnünk kell és a csoportok pénze korlátozott, ezért napi 500Ft/fő az önköltség, amit az étkezésre fordítunk. A faluházban fürdési és főzési lehetőség biztosított. Fűtés van, matracokat adnak. Egy kemence is található itt, amit igény szerint használhatunk. Napi egyszeri meleg étel este biztosított!
A táborhoz és a munkálatokhoz bárki csatlakozhat! Kezdők és érdeklődők számára is találunk feladatokat! Pl: felszíni munkák: vödrözés, kötélhúzás, sárpakolás! Bátran jelentkezzetek, mindenkit szívesen látunk!
A tábor ideje alatt a Kincses-gödör aknája be lesz szerelve, így aki ismerkedni akar kötélen való közlekedéssel vagy csak gyakorolni szeretne, igénybe veheti.
Kérjük, hogy a kötéltechnikai gyakorlás illetve a feltáró munkák során figyeljetek saját és mások testi épségére! Fokozott óvatossággal járjatok el majd lenn és fenn egyaránt!

Bővebb információ:
Horváth Sándor - 70/229-6598 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Romhányi Balázs - 20/356-1502 - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Jószerencsét!

© 2018 MKBT. All Rights Reserved. Építette: JoomlaAbc