Karsztfejlődés Konferencia 2017

Kedves Barlangkutatók, Barlangászok!

2017. június 9-11-én (péntek déltől vasárnap délig), immár 21. alkalommal rendezik meg a Karsztfejlődés Konferenciát a bükfürdői művelődési házban. Nagyon várják aktív barlangkutatók jelentkezését is (nem csak a tudományos kutatókét), akik akár új felfedezéseikről, akár külföldi expedíciójukról számolhatnak be. A tévhiedelemmel ellentétben nem kell, csak lehet cikket írni az előadás anyagából. :-)

A Konferencia felhívást, mely sajnos hozzánk is csak a napokban jutott el, itt találjátok:
Május 14-ig szeretettel várják a szervezők a jelentkezéseket, melyet az alábbi lap kitöltésével tudtok foganatosítani:

A rendezvénnyel kapcsolatban Zentai Zoltán még az alábbiakról tájékoztatott: "Szállás lehetőség korlátozott számban a büki önkormányzat üdülőjében ingyen áll rendelkezésre (hálózsák, polifoam szükséges), három szekciót tervezünk Karszthidrológia és karsztökológia szekció, karsztmorfológia szekció és barlangos szekció.  Előadások időtartama 20 perc + 5 perc vita. [] A konferencia résztvevőit pénteki vacsorán és szombati ebéden látjuk vendégül, valamint az előadások közötti szünetekben kávé és frossítő áll rendelkezésre."

Minden egyéb kérdésre a felhívásban, illetve a főszervező Zentai Zolitól e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) kaphattok választ.

Gyertek minél többen! Üdv:

Kosztra Barbara