Tagdíjfizetési tudnivalók

Nyomtatás

Kedves Barlangászok!

Sokszor hangoztatott jelszavunk szerint a Társulat annyi, amennyit a tagjai összeadnak, és ha többen vagyunk, többre vagyunk képesek, erősebbek vagyunk! A Társulat tevékenységéhez való hozzájárulás legfontosabb módjai az önkéntes munka, a taggá válás, illetve a tagság fenntartása és az SZJA 1% felajánlás. Azon tagjainknak, akik már befizették a 2018-s tagdíjat, nagyon köszönjük a bizalmat és az időbeni befizetést.

A többieknek az alábbiakban összegyűjtöttünk minden tudnivalót a tagság előnyeivel és tagdíjfizetéssel kapcsolatban. Az éves tagdíj nem magas, havi 500 forint, a Társulatnak azonban nagyon nagy segítség azon célok megvalósításában, amit az elmúlt években Ti jelöltetek meg számunkra.

Előre is köszönjük a bizalmat és a támogatást!

Üdvözlettel:
Kosztra Barbara főtitkár



Elérhetőségeink
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: +36 710 8811447
Iroda: 20125 Budapest, Pusztaszeri út 36.
Fogadónap: szerda 14:00 - 20:00
Adószám: 19815802-1-41


TECHNIKAI TUDNIVALÓK

- A tagdíjfizetés határideje február 28.
- Az évi rendes tagdíj 6000 Ft, az ifjúsági (14-18 éves) 3000 Ft, a nyugdíjas, nappali tagozatos diák és a GYES-en, GYED-en lévő tagok részére évi 3500 Ft. Tiszteleti tagjainknak 600 Ft. Kedvezményes tagdíjfizetést abban az esetben válasszatok, ha a kedvezményre jogosító állapot (nyugdíjas, nappali tagozatos diák, GYES/GYED) legalább az év felében fennáll és azt kérésre igazolni tudjátok.
- A tagdíjat lehet személyesen készpénzzel, vagy átutalással fizetni. A Társulat számlaszáma: 10200830-32310384-00000000 (K&H Bank). Az utalás közleményébe minden esetben írjátok be a nevet, illetve neveket. Ha egyben fizettek sok embernek, írjátok meg a Titkárság címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), hogy ki milyen típusú tagdíjat fizet.
- A tavalyihoz hasonlóan idén is laminált tagkártyát bocsátunk ki. A kártyákat idén a barlangos gyerekrajz-pályázat alkotásai díszítik majd. A tagkártyákat az időben fizetők március 7-től vehetik át.
- Aki tavaly nem volt tag, kérjük, töltse ki a csatolt belépési nyilatkozatot (melyet az alábbi linkről is letölthető: http://www.barlang.hu/index. php?option=com_contact&view= contact&id=12&Itemid=28) és küldje el postán, vagy szkennelve e-mailben (lefotózva is be lehet küldeni, csak legyen rajta olvasható minden)! Erre egyrészt az adategyeztetés miatt van szükség, másrészt pedig az elnökségi jóváhagyás (határozatba foglalás) miatt. Az újonnan belépők/visszalépők tagsági jogviszonyáról szóló határozatot az elnökség ülés megtartása nélkül is meg tudja hozni és meg is teszi mindjárt a határidő letelte után. A február 28-ig belépési nyilatkozatukat leadó és tagdíjat fizető újonnan belépők és visszalépők kb. március 12-től vehetik át tagkártyáikat.

MIÉRT JÓ MKBT TAGNAK LENNI?

- Támogatod a Társulat munkáját, ezzel a magyar szervezett barlangkutatást, és segítesz megvalósítani idei céljainkat, terveinket: pl. weblap- és arculatfrissítés; érdekegyeztető tanács felállítása; eszközbővítés és továbbképzés a sérült gyerekek barlangi élményterápiáját végző Verocs szakosztálynak; online könyvtárkatalógus; rendezvényeken való megjelenéshez játékos ismeretterjesztő anyagok, molinók, szóróanyagok készítése; gazdagabb rendezvény programkínálat.
- Részt vehetsz a Társulat döntéshozatalában (részt vehetsz a nyilvános elnökségi üléseken, a közgyűlésen szavazhatsz)
- Kedvezményesen vehetsz részt a Barlangnapon, a Szakmai Napokon, tanulmányútjainkon
- Sziklamászó engedély számos hazai sziklafalra. Ennek részleteit lásd a honlapon.
- Vásárlási kedvezmények (pl. Tengerszem, SpeleoSport), melyek kiterjesztése más sportszer boltokra, szolgáltatókra folyamatosan dolgozunk (ötleteket is várunk!)
- Mivel az MKBT tagja az MTSz-nek, 4900 Ft helyett 1500 Ft-ért rendelhetsz Természetjáró Kártyát (http://www. termeszetjarokartya.hu ), amely 20%-os vasúti jegy kedvezmény mellett több mint 200 szolgáltató (Nemzeti Parkok, szállások, múzeumok) 5-50%-os kedvezményét nyújtja. Az igénylés módjáról hamarosan bővebb tájékoztatást nyújtunk a honlapon és a levelezőlistán.- Ingyenes osztrák biztosítás ügyintézés
- Karszt és Barlang folyóirat nyomtatásban
- Tájékoztató a postaládában (nyomtatva vagy digitálisan)
- Vizsgadíj kedvezmény az Oktatási Szakosztály által szervezett központi vizsgákon.

 

Joomla SEF URLs by Artio