Küldöttállítás

Nyomtatás

Tisztelt Tagság!

A február 6-i rendkívüli MKBT küldöttközgyűlésre szóló küldöttállítási felhívást a mai napon elküldtem azon csoportok vezetőinek (képviselőinek), amelyeknek a tagnyilvántartás 2016. január 13-i állapota szerint legalább 5 szavazóképes tagja van. Ezek az alábbiak: Alba Regia, Ariadne, BEAC, Bekey, CaveKids, Marcel Loubens, Mecseki, Niphargus, PF, Plózer, Pro Natura, Rózsadombi Kinizsi, SZKBE, SZIKKTI, Szilvássy. Kérem, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen jelezzétek, ha NEM jutott el a csoporthoz a levél. A Myotis esetében még próbálom kideríteni ki melyik Myotisban van, a Naszály és TTE Központi estében pedig nem tudom, ki a kontaktszemély, illetve milyen emailcímen érem el. Ebben segítségeteket kérem.

A többi csoportnak a taglista pillanatnyi állása szerint 5-nél kevesebb szavazóképes (2015 és/vagy 2016 évre tagdíjat fizetett vagy 30 éve tag) MKBT tagja van. Ezen természetes tagdíjbefizetéssel lehet változtatni. Kérésre szívesen küldök kivonatot a tagnyilvántartásból, az aktuális tagdíjfizetési helyzettel.

A küldöttállításra jogosult csoportok kérjük, 5 tagonként 1 küldöttet válasszanak, akinek a nevét legkésőbb február 4-ig küldjék meg a társulat emailcímére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Az egyéni tagokat és az önálló küldöttállítási joggal nem rendelkező kiscsoportok tagjait jövő kedden,

2016. január 26-án, 18:00-kor várjuk Küldöttállító Gyűlésre a Szemlőhegyi-barlang vetítőtermébe.

Együttműködésetekre és megjelenésetekre feltétlenül számítunk!

Köszönettel a Társulat nevében:

Kosztra Barbara

Joomla SEF URLs by Artio