Meghívó az MKBT területi küldöttállító gyűléseire

Nyomtatás

Kedves Tagság!

Mint arról korábban értesülhettetek, május 9-én lesz az MKBT következő küldöttközgyűlése, ahol a beszámolók elfogadása mellett az alapszabály módosításáról is döntünk majd (ennek fő pontja a küldöttgyűlési rendszerről közgyűlési rendszerre való átállás lesz).
A választmányi ülés döntése alapján a tagság öt főnként jelölhet meg és küldhet egy küldöttet.  (Bővebben: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=447:beszamolo-az-mkbt-valasztmanyi-ueleserl&catid=2:vezetsegi-uelesek&Itemid=18)
A 10 főnél több MKBT tagot számláló csoportok maguk közül nevezhetnek meg küldötteket. Ennek módjáról a csoportok vezetőinek külön tájékoztatót küldünk. (A csoportok listáját és a nyilvántartott tagok számát a mellékelt táblázatban találjátok.)
Az egyéni tagok és a 10 főnél kevesebb MKBT tagot számláló csoportok tagjai az alábbi területi küldöttállító gyűlések valamelyikén választják meg küldötteiket (zárójelben a lebonyolításért felelős személy és elérhetősége):
- április 28. 17:30, Miskolc, Miskolci Egyetem, Főépület, földszint 40-es szoba (Lénárt László, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
- április 28. 18:00, Budapest, a Szemlőhegyi-barlang vetítőterme (Kosztra Barbara, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )
- április 28. 18:00, Szeged, Tabán u. 22. 4/10. (Muladi Beáta, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)
- április 29. 18:00, Veszprém, Baláca sor 1/b. (Meiczinger Máté, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. )

Tekintettel a most következő küldöttközgyűlés fontosságára, kérjük, tegyétek magatokat szabaddá a küldöttállító gyűlések valamelyikére. A három vidéki gyűlés résztvevői április 27-ig lehetőleg jelezzék részvételi szándékukat a fent megnevezett szervezőknek, hogy tudják, hány fő részvételére számíthatnak. A küldöttválasztásban azon tagok vehetnek részt, akiknek nincs tagdíjelmaradása. Küldöttnek természetesen azok jelentkezzenek majd (a helyszínen), akik május 9-én részt tudnak venni a küldöttközgyűlésen.
A fentieket kérjük, minél többféle csatornán (csoportlisták, csoport honlapok / FB oldalak) terjesszétek, hogy biztosan elérjen mindenkit.
A küldöttállítással kapcsolatos kérdésekkel keressétek a Titkárságot (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 1/346-04-95) vagy engem (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36 20/935-00-50 – telefonon munkaidőn kívül).

Melléklet: MKBT taglétszám kimutatás - 2015. április

Üdvözlettel:
Az Elnökség nevében, Kosztra Barbara

Joomla SEF URLs by Artio