Karsztfejlődés Konferencia 2013.

Nyomtatás

Tisztelt Kolléga Nő/Úr!

Örömmel értesítelek, hogy Tanszékünk szervezésében az előző évek hagyományait folytatva 2013 tavaszán, immár tizenhatodik alkalommal ismét megrendezésre kerül a Karsztfejlődés Konferencia.  A konferencia időpontja 2013. június 6- 9. Az előadások június 6- án 13 órakor kezdődnek.
Amennyiben részt kívánsz venni a konferencián, kérlek, hogy 2013. február 8. napjáig jelezz vissza e-mailben (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) címre.

A konferencia tervezett programja a következő:

Előadóknak a részvételi díj 15.000 Ft. Nem előadóknak, előadó nyugdíjasoknak, doktoranduszoknak valamint hallgatóknak 10.000 Ft. A részvételi díjak magukba foglalják a fogadás költségeit és a Karsztfejlődés XVIII. kötetet. A konferencián nem résztvevő társelőadóknak és társszerzőknek 5.000.- Ft a regisztráció, amelyért a Karsztfejlődés XVIII. kötetet kapják meg. Nem előadó résztvevők a Karsztfejlődés XVIII. kötetet 5.000.- forintért igényelhetik.
Mind a terepbejárás, (javaslataink között van egy szlovéniai és egy ausztriai tanulmányút) mind a részvétel helyéről a résztvevők véleményének kikérését követően szeretnék dönteni. Kérjük ezért a mellékelt nyomtatványokat a jelentkezési lappal együtt kitöltve visszaküldeni.
Ausztriai tanulmányút esetén június 9- én egy bakonyi terepbejárást is tervezünk (Kab- hegy, Tési- fennsík).

Az ausztriai tanulmányút részvételi költsége:

A szlovéniai tanulmányút költségei az alábbiak:

A bakonyi útnak nincsenek költségei, mert az autós résztvevőknél várhatóan elegendő férőhely lesz.
Azoknak a jelentkezését tudjuk elfogadni, akik május 1- ig az átutalást megtették. Az átutalást a „Műszaki és Természettudományi Kultúráért Egyesület” névre kérjük. Számlaszáma: Savaria Takarékszövetkezet 72100237-10145731-00000000 a ’XVI. Karsztfejlődés Konferencia’ részvételi díj megjelöléssel.
A terepbejárás költségeinek átutalására a végleges program kialakulása után lesz lehetőség. Várhatóan azonban a terepbejárás költségeinek az utalását március 15- ig fogjuk kérni az autóbusz időben történő lefoglalása miatt. Ez a felhívás a Karsztfejlődés honlapján is elérhető!

www.karsztfejlodes.hu

Szívélyes üdvözlettel:
Prof. Dr. Veress Márton
egyetemi tanár

Joomla SEF URLs by Artio