2019-es MKBT barlangos naptár - felhívás fotósoknak

Nyomtatás

Sziasztok!

Az MKBT a 2020-as évre ismét szeretne egy naptárat összeállítani, az előző évek formátumát követve. A 2018-as naptár (Földalatti Magyarország) a magyar képekre fókuszált, a 2019-es (Földalatti Világ) pedig inkább a külföldi képekre helyezte a hangsúlyt. Idén célunk a felszín alatti és a felszíni karsztjelenségek bemutatása lesz. Tehát keresünk a "hagyományos" barlangi fotókon túl felszíni karsztos felvételeket, legyen az kanyon, karsztos hegyvidék, vagy akár szívünkhöz közel álló barlangos tájak képe...
 
A fotók kiválasztásánál a felvételek minősége fog dönteni. Olyan színvonalas, álló formátumú képeket keresünk, amik függőleges oldala legalább 3000 pixel méretű (adott esetben persze egy fekvő képből is lehet ekkora kivágást készíteni - ekkor a teljes fotót kérnénk a képkivágás esetleges módosítása miatt)). A válogatáshoz elég .jpg formátumban küldeni a fotókat. Célszerű egy google drive mappába feltölteni a képeket, és azt megosztani velem. 
 
Fotósonként legfeljebb 10 db fotót kérnénk, október 6-ig elküldve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, illetve a google drive-on keresztül megosztva azt velem. 
 
Reméljük, hogy sokan jelentkeztek, és egy sokszínű naptárat akaszthatunk jövőre a falakra!
 
Üdvözlettel:
Ambrus Gergő
szerkesztő 
Joomla SEF URLs by Artio