Szépvölgyi kutatótábor - Új időpontban

Nyomtatás

Jószerencsét!

A Szép-völgyi Explo Team (Barit bkcs., Bekey I.G. bkcs., Szabó J. bkcs.) 2011. okt. 21-23. között kutatótábort szervez a térség barlangjainak feltáró kutatására.
Elsődleges célok a Pál-völgyi- (kb. 20,5 km) és a Harcsa-Hideg-rendszer (kb. 8,1 km) közötti összeköttetés feltárása (jelenleg kb. 15 méter választja el őket), valamint a Harcsa-Hideg-rendszer ígéretes végpontjainak bontása és kimászása. 
A tábor a Pál-völgyi-kőfejtőben lesz. Szállás fűtött központi sátorban vagy saját sátorban. WC és fürdési lehetőség biztosított. Parkolás a sátrak mellett. Központi térítésmentes ital- és étel-ellátás (napközben zsíros kenyér, este meleg vacsora), folyamatos tábori ügyelet lesz. Részvételi díj nincs.

A hétvégén zajló kutatótáborról néhány részlet:
Aki jön, egyrészt jelentkezzen Balunál. Jelentkezni a 06 20 96 72 910 számon, valamint a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen lehet.
Másrészt hozzon munkáskesztyűt, bögrét, tányért, kanalat és sátrat. nagyon sokan leszünk, a közös sátorban nem férünk majd el.
Továbbá aki rendelkezik bontószerszámmal, azt is hozzon. Igyekszünk minden eszközzel készülni, de lehet, hogy kapóra jön még egy-két szerszám.

 

A program:

péntek
2-től indulnak a műszakok.
vacsora 9-től
F10-10: három vetítettképes előadás a zónában folyó egyéb kutatásokról illetve a további lehetőségekről

szombat:
reggeli 8-tól
műszakok 9-től folyamatosan
vacsora 7-től

vasárnap:
reggeli 8-tól
műszakok 9-től kifulladásig

Szeretettel várunk mindenkit, aki részt venne a feltáró munkában.
Szeretettel várjuk a barlangkutatás iránt elhivatott jelentkezőket!

Üdvözlettel a szervezők nevében,
Nagy András (Balu) + Leó

Joomla SEF URLs by Artio