MKBT - Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Osztrák biztosítás - 2011

E-mail Nyomtatás PDF

Változik az összeg

A Társulat a tavalyi évhez hasonlóan január közepén intézi a biztosítások hosszabbítását, illetve újak megkötését, mivel sokan január utolsó hetében már utaznak valahová. 
A Bécsi- és Alsó-ausztriai Barlangkutató Szövetségtől kapott tájékoztatás szerint a 2011. évi tagsági díjak (melyek a biztosítást is magukban foglalják) 1 euróval emelkednek:

  • már biztosítással rendelkezőknek, ill. azoknak, akik megszakított tagságukat fel kívánják újítani vagy igazolványuk elveszett: 26 euró,
  • új belépőknek 31 euró (ebből 5 euró az egyszeri beiratkozási díj). Fontos: 1983 után születetteknek új biztosítás kötésekor nem kell fizetni az 5 eurós beiratkozási díjat.

Nem MKBT tagoknak az ügyintézés a fenti összegen felül további 1500 Ft-ba kerül.
Új tagsági viszonyhoz a www.barlang.hu-ról letölthető és nyomtatott betűkkel (német nyelven) kitöltött űrlap és 1 db fénykép szükséges.
A biztosítást a Társulat központilag intézi, ezért kérünk mindenkit, aki a témában érintett, hogy legkésőbb 2011. január 14-ig szíveskedjen a Titkárságra behozni a fent megadott összeget, ill. a kitöltött űrlapot és fényképet. (Hosszabbítás esetén az igazolványt! Az árfolyamváltozások miatt csak eurót fogadunk el!
Tájékoztatásul közöljük, hogy a 2010-ben megkötött biztosítások 2011. január 31-ig érvényesek, az újonnan kötendők pedig a megkötés napjától válnak érvényessé.

Módosítás dátuma: 2011. március 10. csütörtök, 08:30