MKBT - Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Barlangnapi regisztráció a túrákra

E-mail Nyomtatás PDF

Beindult a TÚRÁRA JELENTKEZÉS!!!!!!

Mivel az online nevezési rendszerünkkel fejlesztés közben problémák merültek fel és nem tudjuk, hogy mikor fogjuk tudni indítani az éles működést, létrehoztuk a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címet. Erre várjuk a túrajelentkezéseket! Nézzétek ki, az ütemterv táblázatból a kívánt barlangot/felszíni túrát és napot, valamint a barlang/felszínitúra kezdetének időpontjával együtt írjátok meg emailben, hogy hány fővel szeretnétek az adott túrán részt venni!

Illetve amennyiben rendelkezel túravezetői engedéllyel, kérünk, hogy a jelentkezésnél az engedélyed számát is add meg, továbbá, ha igényelsz a túra idejére, vagy egész napra gyermekmegőrzést, azt is jelezd, hogy hány gyermek részére! (Pl.: "Trió-barlang, Őrszem-terem, szombat 13:10, 3 fő, túravezetői nincs, 2 gyermeknek megőrzést kérek."). Ezt követően 48 órán belül visszajelzünk, ha beérkezett a jelentkezés. Továbbá napi-kétnapi rendszerességgel a táblázatban is feltüntetjük a még lefoglalható, szabad helyek számát.

A Nagyharsányi-kristálybarlangba való túrára az előzetesen regisztráltak jelentkeznetnek. Ha túljelentkezés lesz, akkor a regisztrációs díj befizetésének az időpontját vesszük alapul.


Együttműködéseteket köszönjük!

a szervezőség nevében: Rostás Attila

Módosítás dátuma: 2010. május 04. kedd, 13:26