MKBT - Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Nyári barlangász gyerektábor a Mecsekben

E-mail Nyomtatás PDF

 A Szegedi Karszt– és Barlangkutató Egyesület vezetésével

 A tábor résztvevői 6 nap alatt megismerkedhetnek a mecseki barlangok világával, a Szuadó-völgy nem kiépített barlangjaiba teszünk látogatást, ahol föld alatti földrajzóra keretében tanulmányozzuk a cseppkő képződését, a barlang kialakulását, s közben mozgási képességeteket is fejleszthetitek (kúszás, mászás). A felszínen sokat kirándulunk és a karsztterületek formakincsét vizsgáljuk (víznyelő, töbör, karsztforrások, mésztufa-vízesés). A programok közt szerepel még az Abaligeti cseppkőbarlang, és a Denevérmúzeum meglátogatása, diavetítéses előadás a Mecsek és az ország csodálatos barlangvilágáról, denevérles, csillagnézés, kötélcsomók tanulása, és egyéb érdekességek.

Barlangásztábor időpontja: 2009. július 13. – 2009. július 18.

Helyszín: Orfű, Panoráma Camping és a Mecsek Háza

Részvételi díj: 27.000.-FT/fő (6 nap,5 éj) 
Május 31.-i jelentkezésig 15% kedvezményt tudunk biztosítani! Csoportos (min. 5 fő) jelentkezés esetén további kedvezmény! A tábor díja nem tartalmazza az Abaligeti-barlang és Denevérmúzeum (diákjegy: 800 Ft), a Malommúzeum (350Ft), valamint a strand belépődíját. 

Az időjárás függvényében a program változtatási jogát a szervezők fenntartják!

A táborba 10 év feletti gyermekek jelentkezését várjuk. Jelentkezési határidő 2009. július 10. 
További információ és jelentkezés:
Főző Péter, 70/263-2781  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , www.szkbe.hu

Módosítás dátuma: 2009. június 12. péntek, 12:34