MKBT - Magyar Karszt- és Barlangkutató Társulat

  • A betűméret növelése
  • Alapértelmezett betűméret
  • A betűméret csökkentése

Elindult a Karszt.hu

E-mail Nyomtatás PDF
Nagy vonalakban elkészült a magyar barlangkutatás legújabb információ bázisa, a www.karszt.hu oldal. A honlap legfőbb célja, hogy minél több magyar kutatási területről jelentessen meg dokumentációkat, leírásokat.

Jelenleg nagyrészt a saját csapatunk munkáit találjátok rajta (Gerecse, Csodabogyós-barlang, Vértes, Montenegró, Románia- Király-bg), de lassanként gyűlnek más csapatok eredményei, leírásai is. Ezek közül jelenleg Egri Laca Kacna Jama cikke van fent, Kraus Sándor Barlangföldtan könyve feldolgozás alatt áll  (reményeim szerint jövő hét végén már letölthető lesz, ugyanis a nyomtatott példányai már  elfogytak), illetve folyamatosan töltögetem fel Kocsis Ákos  képeit minden magyar barlangról, és persze sokan megígérték .. :-)   
Ha a Te fiókod mélyén is lapul valami - egyébként nem értékesíthető - olyan anyag, amivel színesíteni tudod az oldalt, küldd el nekem!

És még valami: a honlap szerkesztésében nagyon sok segítségemre volt Vág András, akinek ez úton is szeretnék köszönetet mondani! 

Üdv mindenkinek,
jó böngészést: Szittner Zsuzsi

Módosítás dátuma: 2009. július 21. kedd, 10:51