Kedves tagtársaink és nem tag barlangászok!

A tagok postaládájába már megérkezett, most a honlapon is elérhető az MKBT Tájékoztató legfrissebb 2017. november-decemberi száma.

A tartalomból:

- Emlékezés halottainkról, valamint Tinn József a november 2-i, Barlangkutatók Emlékkertjében elmondott beszéde

- Cholnoky Jenő barlangkutatási pályázat eredményei

- Beszámoló a székesfehérvári Szakmai Napokról és a Földtudományos Forgatagról

- Beszámoló a Társulat osztrák-német és dunántúli tanulmányi útjáról

A tájékoztatót az alábbi címen éritek el: http://www.barlang.hu/index.php?option=com_docman&task=doc_download&gid=1146&Itemid=85

Emlékeztetőül felhívjuk a figyelmet arra, hogy a magyar barlangi fotósok képeiből összeállított 2018-as MKBT naptár 2500 Ft-ért továbbra is kapható a Társulatban. Igényes kivitelével karácsonyi ajándéknak is kiváló lehet.

Üdvözlettel:

a Titkárság

A tavalyi évhez hasonlóan az osztrák biztosításokhoz az érvényességi évet megelőző novemberben kell leadni a névsort, hogy a nevesített plasztikkártyákat megkapjuk.
Ennek megfelelően idén november 10-ig kell összegyűjteni az igényeket és a pénzt is. Fontos változás még, hogy a név mellett a születési évet és a nemet is meg kell adni. Tehát, ha valaki többek részére hozza a pénzt, vagy a pénztárban hagyja,  feltétlen legyen megadva a többiek születési dátuma is vagy legalább egy mobilszám az elérhetőséghez.
Mivel minden évben nagyon sok biztosítás marad nálunk, ezúttal azoktól, akik nem tudják átvenni, felbélyegzett válaszborítékot is kérünk, amiben el tudjuk küldeni számukra az elkészült igazolványt/igazolványokat.
A díj összege 2 euróval emelkedik!!!:

  • A már biztosítással rendelkezőknek, ill. azoknak, akik megszakított tagságukat fel kívánják újítani vagy igazolványuk elveszett: 28 euro,
  • Új belépőknek 33 euro (ebből 5 euró az egyszeri beiratkozási díj). Fontos 1991 után születetteknek új biztosítás kötésekor nem kell fizetni az 5 eurós beiratkozási díjat. Árfolyamváltozás miatt csak eurót fogadunk el.

Nem MKBT tagoknak az ügyintézés a fenti összegen felül 1500 Ft.
Idén Székesfehérváron, a Szakmai Napon is lehetőség van a fizetésre.
Kérem, hogy az információt valamennyi csoport listájára küldjétek tovább.

Belépési nyilatkozat.

Köszönöm.
Fleck Nóra

© 2018 MKBT. All Rights Reserved. Építette: JoomlaAbc